Whiskytur til Islay Scotland

 

Et besøk for å sjekke ut forholdene på vår

tildelte eiendom hos Laphroaig

 

 

 


Port Ellen

 

Port Ellen er ikke store stedet, men har som seg hør og bør, en brun pub verdt et besøk. Rimelige priser og full steming på lørdag kveld. God kontakt med lokabefolkningen.

Port Ellen har også et lite hotell, The Islay Hotel som har en hyggelig spiserestaurant med pub.

Fredag kveld etter en liten tur på førstnevnte pub gikk vi opp til hotellet og fikk vi bord og alle bestilte lammeskanke. hotellmusikanter

Vi måtte først vente i hotellets pub mens bordet ble dekket. Vi hadde tid til ennå en pint.

Etter middagen vi påny geleidet ut i hotellpubben, for nå skal det ryddes for musikk og dans!

Lokale musikere; gitarer og trekspill. Vel utført av gutter som hadde levd noen år, og som kunne sine ting. Etterhvert ble lokalet fult og vi var de yngste. Det ble danset og Øystein kunne ikke dy seg. Han svingte flere av de små gamle damene rundt. Vi ble også tilbudt kontrabande! Til rimelig pris direkte fra brenneriene kunne vi få kjøpt med oss whisky så det holdt! Men vi hadde ikke muligheter idet vi hadde Check'nGo,dvs uten noen form for bagasje til innsjekking.

Lørdag kveld ble vi anbefalt av vertskapet der vi bodde å ta drosje ut til golfhotellet rett utenfor byen der vi hadde rastet på sykkelturen. Det viste seg å være et godt valg for en middag. De hadde en stor og fin restaurant med god mat og drikke. Hjemturen betalte hotellet!! Avslutning av dagen som nevnt på vår lille lokale pub rett nede i gata.

Forsiden

Copyright tofsland.no All Rights Reserved.